Open mind, open heart!


Közérdekű információ

2013.03.28 00:00

    Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy a Tiszták könyve nem egy hagyományos spiritulási, ezoterikus mű, melyet bármelyik könyvesboltban megkaphatnak. A kézirat nincs kötészeti formába szedve, s ezt nem is szeretnénk megtenni. Minden egyes Tan hagyományos A4-es lapra nyomtatva jut el a megrendelőhöz vagy pedig e-book formátumban (pdf).

 

    A könyv nem rendezhető formailag, mert nem a szem és az egó meggyőzésére szolgál. Nem eladásra szánt árucikk, mely kereskedelmi szempontokat figyelembe véve kerül értékesítésre, s szemeinket gyönyörködtetve próbál vásárlásra bírni. Egyszerű és puritán módon kerül az elméleti anyag átadásra. Nem másolható, nem továbbítható, s nem adható át idegeneknek olvasásra sem. Az iratanyag tartalma nem publikus. Csak azokhoz a személyekhez juthat el, kik megrendelték, kik már túlléptek az ego vásárlási ösztönén, tudás szomján.

 

Figyelmeztetés!

    Kérlek, ne bánj az iratanyaggal tiszteletlenül, ne add át illetékteleneknek, így nem kell majd viselned az "égi" terheket!

 

Gondolat ébresztő!

    Vedd kezedbe kedvenc könyved, s gondolj vissza arra a pillanatra, amikor megláttad a könyvesboltban, s megvetted azt. Képzeld el, amint letéped róla a borítót, s visszateszed a polcra. Ha nem tudnál róla semmit, akkor is megvennéd? Ha bórítólap nélkül látnád, fizetnél érte? Gondolj bele! A tartalma nem változott, de Te mégis elbizonytalanodtál. Akkor most ki vette meg a könyvet? Te magad vagy az egó?

   

—————

Vissza